Su Pompası Kontrol Çek Valfleri – SK700

Ev » Çek Valf Çeşitleri » Su Pompası Kontrol Çek Valfleri – SK700

SK700 water pump control check valve can control valve of the pump. Pompanın çalışması durduğunda, 90% of the main valve is closed first by the inlet pressure, so that the pump stops automatically, and the remaining 10% is closed by the return water, which can completely prevent the phenomenon of water hammer.

This Valve is suitable for direct water supply by pump and domestic water network system in industrial, madencilik, enterprise and high-rise building.

su pompası kontrol çek valfleri

SK700 Water Pump Control Check Valves

Structure name: Nut, Stud bolts, Gasket, Mühür yüzüğü, Rubber sealing sheet, Spring, Pressure Gauges, Needle Valves.
Vana Gövdesi: stainless steel 2Cr13
Disk: dökme çelik
Kaput: dökme çelik
Kök: paslanmaz çelik
Seal: Nitrile NBR

Farpro Valf İnançları

Farpro Valve için her ürüne ciddiyetle yaklaşmanın ve her müşteriyi içtenlikle karşılamanın en önemli şey olduğuna inanıyoruz..

Bizim stop check valves mutlaka en düşük fiyata sahip olmak zorunda değilsiniz, ama kesinlikle en dürüst üretici ve en sadık ortağınız olacağız.

farpro vana üreticisi tedarikçisi

Farpro Valve, yüksek kaliteli valflerin üretimi ve dağıtımında uzmanlaşmış, dünya çapında tanınan bir üreticidir. Yılların araştırma tecrübesiyle, gelişim, üretme, ve vana satışı, sektörün en güvenilir vana üreticilerinden biri olduk.

GB/JB gibi uluslararası standartları karşılayan geniş bir vana ürünleri yelpazesi sunuyoruz, API'si, ANSI, AWWA, İTİBAREN, O, GOST, NF, diğerleri arasında. Ürünlerimiz mevcuttur 12 ana kategoriler, 200 seri, Ve 4000 boyutlar, sürgülü vanalar dahil, küre vanalar, küresel vanalar, kelebek vana, çek valfler, diyafram vanaları, basınç düşürücü vanalar, fiş vanaları, ve tuzaklar, diğerleri arasında.

Yıllık üretimimiz 80,000 ton, müşterilerimizin sürekli artan taleplerini karşılama konusundaki kararlılığımızın bir kanıtıdır. Vanalarımız petrol gibi çeşitli endüstrilerde yaygın olarak kullanılmaktadır., petrokimya, kimyasal, elektrik gücü, metalurji, su tasarrufu, yapı, eczacılığa ait, drenaj, ve daha fazlası.

Farpro Valve'de çalışıyor, Müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarını karşılayan yüksek kaliteli ürünler sunma yeteneğimizle gurur duyuyoruz. Ürünlerimiz çeşitli bölgelerde satılmaktadır, Almanya dahil, İngiltere, Fransa, İtalya, Brezilya, Polonya, ve bitti 30 Avrupa'daki diğer ülkeler ve bölgeler, Orta Asya, Batı Asya, ve ötesinde.

    Farpro Valve'ı tercih ettiğiniz ortak olarak gördüğünüz için teşekkür ederiz.
    E-posta*:
    İsim*:
    Senin ülken:
    Tel*:
    Bilgi*: