Zawory zwrotne sterujące pompą wodną – SK700

Dom » Rodzaje zaworów zwrotnych » Zawory zwrotne sterujące pompą wodną – SK700

SK700 water pump control check valve can control valve of the pump. Gdy pompa przestanie działać, 90% of the main valve is closed first by the inlet pressure, so that the pump stops automatically, and the remaining 10% is closed by the return water, which can completely prevent the phenomenon of water hammer.

This Valve is suitable for direct water supply by pump and domestic water network system in industrial, górnictwo, enterprise and high-rise building.

water pump control check valves

SK700 Water Pump Control Check Valves

Structure name: Nut, Stud bolts, Gasket, Pierścień uszczelniający, Rubber sealing sheet, Spring, Pressure Gauges, Needle Valves.
Valve Body: stainless steel 2Cr13
Dysk: cast steel
Czapeczka: cast steel
Trzon: Stal nierdzewna
Foka: Nitrile NBR

Przekonania Farpro Valve

Wierzymy, że poważne traktowanie każdego produktu i szczere przyjęcie każdego klienta są dla Farpro Valve najważniejsze.

Nasz stop check valves niekoniecznie mają najniższą cenę, ale na pewno będziemy najbardziej uczciwym producentem i najwierniejszym partnerem.

farpro valve manufacturer supplier

Farpro Valve to uznany na całym świecie producent specjalizujący się w produkcji i dystrybucji wysokiej jakości zaworów. Z wieloletnim doświadczeniem w badaniach, rozwój, produkcja, i sprzedaż zaworów, staliśmy się jednym z najbardziej zaufanych producentów zaworów w branży.

Oferujemy szeroką gamę produktów zaworowych spełniających międzynarodowe standardy, takie jak GB/JB, API, ANSI, AWWA, Z, ON, GOST, NF, pośród innych. Nasze produkty dostępne są w 12 główne kategorie, 200 seria, I 4000 rozmiary, w tym zasuwy, zawory kulowe, zawory kulowe, zawory motylkowe, Sprawdź zawory, zawory membranowe, zawory redukcyjne ciśnienia, zawory grzybkowe, i pułapki, pośród innych.

Nasza roczna produkcja 80,000 ton jest dowodem naszego zaangażowania w spełnianie stale rosnących wymagań naszych klientów. Nasze zawory są szeroko stosowane w różnych gałęziach przemysłu, takich jak ropa naftowa, petrochemiczny, chemiczny, energia elektryczna, metalurgia, oszczędzanie wody, budowa, farmaceutyczny, drenaż, i wiele więcej.

W Farpro Valve, Jesteśmy dumni z naszej zdolności do dostarczania produktów wysokiej jakości, które spełniają różnorodne potrzeby naszych klientów. Nasze produkty sprzedawane są w różnych regionach, w tym Niemcy, Anglia, Francja, Włochy, Brazylia, Polska, i koniec 30 innych krajów i regionów w Europie, Azja centralna, Azja Zachodnia, i poza nią.

    Dziękujemy za uznanie Farpro Valve za preferowanego partnera.
    E-mail*:
    Nazwa*:
    Twój kraj:
    Tel*:
    Informacja*: